Ранок без тебе

Ранок, п'ята година, вічність
Сьогодні у ліжку порізнь
Обійми з подушкою, ніжність.
Холодна без тебе  осінь.

Сонце тепле розбудить вранці
Ніжний, як погляд твій, схід
Роєм спогади грають танці
Очі закриті - чую твій сміх.

Сьома вже, перший мій ранок
З твоєї чашки я питиму чай
Це перший без тебе сніданок
Як ти там? Я сумую, знай.

6.11.16
#юдженлович


Рецензии