Перепони

Як подолати усі перепони,
Що закривають мій шлях до мети?
Серце палає та знову холоне,
Ставлячи щиру виставу, де ти
Мила очам до останніх подробиць,
Дуже цікава, як вир таїни.
Я так боюся кохання зурочить,
Небо постійно тобою п’янить.
Чую, як струм розгортає тенета,
Поряд ти зовсім, вдихаю флюїд.
Щастя тримає за руку відверте,
Крила вдягає в яскравий політ.
І не важливі усі перепони,
Наче й мета до смішного близька.
Голос у грудях такий невгамовний,
Вкотре віднайде омріяний скарб.

20:52, 21.12.2016 рік.

Зображення: http://apec2012.ru


Рецензии