Карламан

Кугярчендя бер матур кыз
Язмышына зарлана.
Зарланма син, чибяркяем,
Безне котя Карламан.

Карламаннын урамында
Yся бахет агачы.
Айдя бергя гомер итик,
Йорягем сандугачы!

                19.12.2016 г.


Рецензии