присущее только

....
Only the shadow of death is inherent
sneaks suddenly ---
It closed in all around
out from under the feet of the firmament
it is not clear who he is --- an enemy or a friend
It closed in all around

....
присущее только тенью смерть
крадётся вдруг---
сомкнулось всё вокруг
уходит из под ног твердь
не ясно кто же он---враг  или друг
сомкнулось всё вокруг
=====


Рецензии