Геть вiагру! Пародiя

Голоси двох жінок:
– Де ти була три дні?
– Він запросив мене до себе, а там... імпаза...
Диктор:
Оберіть імпазу – для бажання та  екстазу!
            (Реклама на українському радіо)


Вживати радимо імпазу,
Ніж чавкати гірку цибулю.
Ковтнеш – і закортить відразу
Пірнуть з коханим прямо в люлю.

А потім аж три дні екстазу...
Це – найважливіша турбота.
Віагру  геть, давай імпазу!
Кохання – над усе робота!


Рецензии