Королева орх дей

Я королева орхідей,
Повна натхнення та ідей,
Завзяття, впевненості в собі,
Чого бажаю і тобі.
Пелюстки знову розпустила,
Насіння щастя посадила,
Терпіння, чіткість, щирість, спокій,
Мені притаманні, кароокій.
Я позитивна оптимістка
Та впевнена максималістка -
Сумнівів більше не маю:
Все буде так, як я бажаю.


Рецензии