Пташине признання

Зараз я вірю, що тебе кохаю,
Сама собі нарешті не брешу.
Нема мені пробачення я знаю,
Без почуттів казала, що люблю.

Але не думай, що з тобою грала,
Не розуміла зовсім,що роблю.
Сказати правду м*яко ,як не знала.
Пробач мені, тебе молю.

Ти можеш вдарити чи злитись,
Але благаю не мовчи!
Будь-хто так може помилитись,
Скоріше вже хоч щось кажи!

Ну добре , ще продовжу поки.
Я хочу, щоб удвох були,
Серцебиття неспинне доки,
З тобою разом ми жили.

В твоїх обіймах просинатись хочу,
Від поцілунків засинати.
Я бачу,як тобі шепочу:
"Ще 5 хвилинок подрімати".

Я хочу готувать вечерю,
Нехай и сил уже не маю.
Домашній вогник збережу,
Тому що я тебе люблю.

Скажи, що теж кохаеш сильно
Та що давно чекав цих слів.
Скажи "люблю тебе" повільно,
Для мене це пташиний спів.

07.12.16


Рецензии
Действительно понравилось!

Вася Вулканчиков   19.12.2016 23:22     Заявить о нарушении
Спасибо
очень рада,что понравилось )

Юлия Телешевская   20.12.2016 20:39   Заявить о нарушении