Дiти Украiни!

ДІТИ УКРАЇНИ!

На козацькім прапорі –
Герб козацький сяє!
Догори, із шаблями,
Пісню заспіваєм!

На конях ми рушимо,
У строю єдинім.
Клятву не порушимо
Ненці-Україні!

Землю захищати,
Та домівку рідну,
Їдуть воювати
Сміло твої діти.

Буде Ненька рідна,
Україна вільна!
Під сонячним світлом,
Буде самостійна!


Рецензии