Усе згорить усе згорить до тла

Усе згорить — усе згорить до тла
сам попіл полетить в незвідані світи
й оновлена очищена свята
душа грішить забуде назавжди

це радикально? Може інший шлях
запропонує ангел світла чи пітьми
не вір йому бо ним керує страх
перед святими божими людьми

нема шляху другого в цім житті
дороги інші — це завжди не ті
життя в його бeзмірній повнотті
дається нам лиш в Господі Христі

Пройшов це все давно Еклезіаст
Все марнота марнот і нова марнота
своїм життям він визначив для нас
єдиного Спасителя — Христа.

Ми не раби везінь чи невезінь,
бо Істина живе в душі у нас велика -
Нести Євангелля— нести його усім,
всьому творінню, що живе та диха!


Рецензии