Нашi довгi розмови

Пам"ятаєш оті наші довгі розмови,
Чисті й щирі, веселі й сумні...
Я спивала натхнення із кожного слова,
Як в хмільному купалась вині.

І тіснились думки, все про мене й про тебе,
У щасливі сплітались рядки.
Все пройшло, наче грім, що розсипався в небі
І на землю розсіяв шматки.


Рецензии