Життя

Куди течеш,
Та досить швидко.
Натисни гальма,
Там буде вивдо.
Життя - то річка,
Стрімка й холодна.
Вона одна,
Вона не пробна.
Життя - то кошик,
Забитий сповна.
Страждання й радість,
Всьго в нім повно.
Життя є раз,
Тому не треба,
Втрачати час,
Щоб все даремно...
Живи сьгодні,
Немов востаннє.
Немов не вийде
Сонце раннє.
Бери від неї
Все що треба,
Та повертати,
Ні, не треба.
Живи це так,
Щоб пам'яталось.
Щоб зайвого,
Не залишалось.
Живи для всіх,
Та не для себе.
Станеш і ти,
Чиясь потреба.


Рецензии