Гостеприимные болельщики

Гостинні вболівальники

Сказати мушу, як не прикро:
З англійських «фанів» взяли приклад
Свої  футбольнії  фанати.
Борги щоб вдячності  віддати

Бендерівські  націонали
«по-європейські» привітали
Своїх тож європейських друзів,
Уболівальників-французів!

В уболівальницькому  вкусі
(французи ж українцям друзі)
Отож по-дружньому, в запалі
Мусьє  понабивали  харі!

Знайшли і  привід: за «Містралі»!

                12. 14р.


Рецензии