Страна Скифия

Дух Скіфів вирує вночі,
Ворожка з лампадкой в руці
Молитви читає свої.
Шукає від щастя ключі.

Стежинка полями кружля.
Вдивляється в зорі дівча.
Степ з вітром шепоче в траві,
Тут мрії гуляють її.

Росою умилась земля,
Розтала остання зоря.
Кохання шукав тут і я,
Воно десь у полі блука.


Рецензии