перед тобою, боже

Перед тобою, боже, стою.
А ти постарів і, здається, поїхала криша.
Накоїв ти, брате, гіршу за дідька фігню.
Хотів якнайкраще, дав мазу злетіти вище.
Спасибі за кльовий підгін.
Та хоч би тоді натякнув, що всі ніштяки
Мені давав незадарма. Тепер копійкИ на тралік
І чокнутий херувім просрав останній сірник.
Походу,оце і карма.


Рецензии