Як на свято Миколая...

Ніжно в очкі дмухне завірюшка
Це прийшов Святий Микола
в гості дитинчу
Ласощі та песик клаповухий
під подушкою
Мрії здійснюються
казкою зимовою досхочу;
Цуценятко буде його другом
Обніма малесенька долонь
Поможи йому Святий Микола
біди й негаразди відсторонь...
Нехай сниться йому світ чарівний
і добром хай повниться життя
Цуцик клаповухий - на подушці
Дитинча малює тата й маму... мирне сонце
Тільки так... тихесенько шепчу;


Рецензии
Доброе и нежное.
"Обніма малесенька долонь..." - такое чудо.

Блантер Татьяна   17.12.2016 06:40     Заявить о нарушении
Радостное спасибо, Татьяночка!)
Со всеми новогодними Вас праздниками!

🎉 🎄 ⛄ 🎄 🎅🏻 🎄 ⛄🎄 🎅🏻 🎉

Елена Ясковец   17.12.2016 12:34   Заявить о нарушении