Не розмовнiсть

Як почати розмову з тобою про любов жагучу?
Як спалити останні мости і не впасти у прірву?
Хтось напевно побачить дрібниці, вони хай не мучать,
Треба нищити у голові назавжди всю зневіру.

Та вона розтинає, мов демон, моє серце знову,
І в душі забирає розліг для високих польотів.
Дай очима торкнутися ніжної теми розмови,
У безсонності ночі напам’ять я вивчив у соте…

Зміст її… Та мандрую вже вкотре по розбитих скельцях
Не розмовності, дещо спіймавши таки на папері.
У вервечці заплутаних слів безпорадно щем в’ється,
Відчинити все хоче взаємного прагнення двері.

22:25, 16.12.2016 рік.

Зображення: http://kanapka.pl.ua


Рецензии
Особливо це зачіпило душу:
"У вервечці заплутаних слів безпорадно щем в’ється,
Відчинити все хоче взаємного прагнення двері."
То ж, Юріє, нехай щастить!!!
З повагою, Тетяна.

Татьяна Кострица-Мереуца   19.12.2016 11:16     Заявить о нарушении
Дуже Вам дякую за відгук! Благополуччя!!!

Прокопенко Юрий   19.12.2016 18:18   Заявить о нарушении