Люди...

Люди - ви є зорі!


Кожна жінка - неповторна!
Кожен чоловік - це мужня доля.
Лише кохання невгамовне,
Коли в душі небесна воля.

Любіть так щиро, як можливо,
Та надихайте в почуттях.
Бо віра в Серці - божа сила,
Яка вирує в тих очах;

Що відчувають до любові,
Тепло і ніжність до жертов,
Бо в світлі Серця, лише зорі,
Яскраво сяють, як Любов!

Кожна жінка - це краплина,
Що наповнює собою -
Чашу серця, бо перлина,
Є дівочою сльозою...

Чоловік - майстерня знань,
Де навчаються ті діти,
Від любові, та бажань,
Як чарівні божі квіти!

Бо на світі, щоб любити,
В серці мудрому людей,
Треба душі розуміти,
Як дитину до грудей...

Та до Бога, ще ходити -
В храмі Серця, що живе...
До любові світ молити,
Наче він дитя мале...

І тоді, в усьому світі,
Мир настане для усіх!
І нарешті, в розмаїті,
Від дитини буде сміх!

І закохані - мов барви,
У веселки в небесах,
Вони будуть наші лаври,
Що є мудрістю в роках.
© Copyright: Yura Eolas-Shanti.
2016

Картина художницы Жозефины Уолл.


Рецензии