Без тебя

Я не знаю як,
Як тепер без тебе.
Що, кому казати,
Ти моя потреба.

Я не знаю хто,
Хто так допоможе.
Ти єдина в світі,
Так ніхто не зможе.

Я не знаю що,
Що тепер робити.
Як, до кого йти,
В кого, що просити.

Я не знаю де,
Де таку шукати.
Щоб таку, як ти,
І більше не втрачати.

Я не знаю як,
Як іще казати.
Іншої не хочу,
Лише тебе кохати.

Я не знаю з ким,
Про все це розмовляти.
Хто ж тепер буде,
Як ти, про мене дбати.

Я знаю, вже запізно,
Це в сотий раз казати.
Самому вже набридло,
Тебе про це благати...


Рецензии