Всего лишь будущее

Я відчуваю тебе,
Кохання поряд себе.
Бачу майбутнє у сні,
С тобою будні, і всі...
Навколо люди німі,
І ми с тобою одні,
І нам ніхто не завадить,
Одне одного кохати.
Втрачаю розум, як поряд,
У серці без тебе сморід.
Разом і назавжди,
Тільки так, тільки ми.
Нехай, як то, нас мучать,
Ніхто нас не розлучить.
А бо ж то ми не чужі,
Не треба очі сумні,
Не треба сліз, забери.
Нехай так буде завжди,
Нехай не тільки сьогодні.
Як покохав, і відтоді...
Кохаю все, що в тобі,
І не важливо мені,
Чи то душа, чи краса,
Більше не будеш сумна.
Ми цей зупинемо Світ,
Доброго ранку, привіт...
Ми вимкнемо це світло,
І нас не буде видно.
Ми зникнемо для всіх,
На декілька віків.
Ніхто нас не знайде,
Ніхто до нас не прийде,
І нам ніхто не завадить,
Одне одного кохати.


Рецензии