Високо косиш

Високо косиш, високосний рік.

Бруківка збита сизими дощами.

Кого ти ще сьогодні не зберіг,

кого забрав і не залишив з нами.

 

Не в тому справа, що життя мина,

не в тому біль, що  полягли покоси.

Сім сотен сорок днів іде війна,

і наші долі у безодню зносить.

 

Ось – Бог, а ось - тобІ поріг:

зтирають втрати спалахами вічність.

Їх всіх покликав високосний рік

Вони не дочекатись місяць січень.


Рецензии
Напевно має бути "сьогоднІ не зберіг"
Творческих успехов,

Сергей Хабаров   16.12.2016 01:52     Заявить о нарушении
Точно, дуже дякую)

Лариса Данилюк 1   16.12.2016 19:10   Заявить о нарушении