Не втратити прагнення цiлi

Чи довго іще мій триватиме шлях,
Не знаю, та доки у тілі
Вирує життя, обіцяю в боях
Не втратити прагнення цілі…

Щоб вітер осінній, торкнувшись руки,
Мене не примусив на сконі
Стискати від болю слабкі кулаки,
А небо тримати в долоні…


Рецензии