лотерейка

«Хто візьме квиточків пачку,
Той отрима … водокачку»,
Пам’ятаємо цей спітч -
Лотерея сильна річ!

Втім не всім щастить вгадати
Квиток з виграшем придбати.
Та кому і як щастить
Розповім я Вам за мить.

Із відрядження зустріла
Милого дружина
Стіл накрила,на столі:
Борщ, салат, чарчина.

Сіла рядом і дзвенить
Ніби той будильник,
А чоловік, … глип,
На кухні новий холодильник.

Відчиняє він дверцята,
А там мов в коморі:
Всі полиці заставлені
Фруктами з-за моря.

Овочі та викрутаси
З країн екзотичних,
Словом, зовсім не тутешніх,
А тому не звичних!

Чоловік питає жінку:
«Звідки все взялося?!»
Бо від того що побачив
Піднялось волосся.

Та на це питання мила
Відповідь вже мала:
«Я без тебе в лотерейні
Квиточок придбала,

Номер, серія, планети -
Все збіглося зразу
Те що, милий, бачиш ти
Виграла відразу.»

Щупа лоба чоловік…
Хату розглядає.-
 Ну, а це що у серванті?
 В жінки він питає.

 - Де взялись марочні вина
 І міцні напої?
 Я колекції не бачив
  Зроду отакої.

  - Там же, любий,
В лотерею виграти зуміла.
Та вже так я хвилювалась,
Що до п’ят змокріла!

- Ти зготуй мені, коханий,
Ванну найскоріше,
Щоб я тілом розімліла,
Та спала міцніше!

Чоловік пішов до ванни,
Та й налив водиці,
Так … сантиметрів чотири…
Для своєї киці!

Як побачила дружина
Мало не зомліла:
«Так помити, любий, зможу
Лиш свої коліна!!!

Чом у ванні тільки дно
 Водиця покрила?
Невже ж купіль я таку
В тебе заслужила?!»

Чоловік їй посміхнувся:
«Моя ти рідненька -
Так завжди буде сухою...
Твоя лотерейка!!!»


               


Рецензии