Щастя

Я щастя у долоні потримаю,
Воно моє я іншого не знаю,
І заховавши в скриньку золоту
Я попрохаю долю молоду.
 
Я народилась з щастям у долоні
І мов стояла у німій колоні,
Не знала, що коли робити,
Колишнє кидала палити.

Прийнявши все за помилки,
Згадала всі свої роки.
Враз зрозуміла, щастя в долі
І в кожній казці свої ролі.


Рецензии