Ти в моему життi появилася

Ти в моєму житті появилася,
Наче сонечко сяйне й живе.
Я не вірив, але ми зустрілися,
Серце знову кохання зове.
Почуттів кольорові миттєвості
Подарують довершений стан.
Я літаю у хмарах чуттєвості,
Що тут вдієш, п’янить висота!

Ти мене із середини змінюєш,
Огортаючи цвітом рясним.
А навколо, дзвіночком виспівує
Невгамовна розлогість весни.
Мов володарка щему солодкого
Із настояних небом заграв.
Ти – розрада буття одинокого,
Перший крок за омріяну грань.

16:36, 14.12.2016 рік.

Зображення: http://greenword.ru/map/page_28.html


Рецензии