Колискова

Білі гуси прилетіли,
Біля хати тихо сіли,
Стали пісню нам співати
І дитину колисати.

Спи, дитино, нічка темна,
Дні проходять не даремно.
Угамуйся, немовлятко.
Лю-лі, лю-лі! Час вже спатки.

Вранці сонце приголубить,
Ніжно променем розбудить.
Будеш знову у садочку
Забавлятись в холодочку.


Рецензии