Очi твоi

Очі твої
Сповнені смутком
і смаком
Сухої гіркоти.
Очі твої
Сумні та печальні
Як пташка без неба,
як бій без мети.
Очі твої
Дарують надію,
Хоч самі не знають про це.
Очі із муки, прощання й мрії....
Лиш з ними я можу ВСЕ!

26 листопада 2016 р.


Рецензии