Ти тримав руками хуртовини

Ти тримав руками хуртовини
Поки я наосліп ішла
То яскравими,то скупими
Спогадами,миготіла імла


Поки я благала:помилуй
Зглянься наді мною,пробач,
ти,сонце,сховавши за спину,
Тихо сказав: не плач

Замете снігами дорогу,
Що мене до  Тебе вела
Здійме чорне вороння тривогу
Повернусь не я,а вона


Рецензии