Я чикаю

Я чикаю тебе! Як чикають весну!
Я чикаю тебе, тебе лиш одну!
Я чикаю як парус порив вітерця,
щоб наповнив коханням наші серця!
Я твій голос ловлю десь вдаличі!
Засинаючи молюсь, щобприйшла ти вночі!

Думки до тебе як навіженні летять!
Прагнуть тебе мое тіло й душа!
Хочеться сильно сильно кричать!
Але час що ми разом, непоспіша!

Лиш там  у снах, де час неволодіе нами!
Лиш там тебе я бачу й відчуваю!
Йдучи до тебе піщинки горну валунами!
Лиш там кричу як я тебе кохаю!


Рецензии