Чар вний сон

Легеньким вітерцемТебе я поцілую!
Нічною прхолодою окутаю тебе!
І всіх комариків я здую
й турботи і незгоди,все мене!

Насняться милі і звабливі,
насняться чудернацькі сни в цей час!
Де ми разом, і ми щасливі!
Й небуде найщасливіших від нас!

Прснешся ти усміхнена й щаслива!
Бо сни насняться тобі чарівні!
Бо ніч у нас була бурхлива!
Бо я приходив у вісні!


Рецензии