Я шукала Тебе столiттями

я шукала Тебе століттями,
йшла по вулицях,вкутаних мороком,
а воно рзсипалось суцвіттями,
серце,те ,що обіцяне Молоху

І шукала Тебе і плакала,
серед поля з червоними маками
і не знала тоді,що заткана
наша доля прозорими латками

ана дотиком ,ані поглядом
я не вільна Тебе торкнутися
в очі-віхола пряним подихом
і наказує схаменутися


Рецензии