Щастя

(Стихи на украинском языке)

А що в житті є для людини щастя?
То-таємниця, як її розкрити.
Наповнює весна своїм причастям,
Душа бажає ще хоч трохи жити.

Здригнеться річка, звільниться від льоду,
Погляне в очі їй блакитне небо.
І, сік берези справжню насолоду
Дає тобі, і більшого не треба.

Зазеленіє гілочка, травинка,
Земля віддасть їм життєдайну силу.
І деревце, і квіточка-билинка
Чарує зір, щоб стати серцю милим.

Загомонить пташиними піснями
Дрімучий ліс, загорнутий в тумани.
І, оживе суницями,грибами,
І, он стежина, що до лісу манить.

Поглянеш в небо ніжно-барвінкове,
Де зграйка ластівок швидких гука до себе.
І, смак життя ти відчуваєш знову,
І, більшого душі твоїй не треба.

Та, ось її підхопить дужий вітер,
Вона злітає, виростають крила.
Шукає місто Нового Завіту,
Тріпочуться від радості вітрила.

                31.08.2012р


Рецензии