Интерференция

Анаграммы.


интерференция -
тени рефренция!

***

призма и во! - интерференция,
рефрен тени, импровизация!

***

вопи - мрази! интерференция,
рефрен тени, импровизация!

***

интерференция - где дар!, а
рефрен тени - деградация!


***

ему гарант - интерференция,
аргументация - рефрен тени!


Рецензии