Самотнiсть

Днiпро, Днiпро, моi  квiтучi роки
I пiсню материнську, i найпершi кроки
Ти хвилею несеш у небуття...
Минає швидкоплиннiстю життя,
I доля, що не милувала зранку,
Лиш тiльки посмiхнушись на свiтанку,
Дарує менi бiль и туги вiчуття.


Рецензии