Мой мир

СВІТЕ  МІЙ

Мамочко, мамо,
Вранішня зоре,
Ділиш зі мною
Радість і горе.

Люба матусе,
Зоре вечірня,
Серцем горнуся
До тебе, вірна.

Матінко рідна,
Чиста кринице –
Ранам незримим
Жива водиця.

Матінко, пташко,
Ластівко біла,
Де своє щастя,
Долю згубила?

Світе мій ясний,
Як тебе звати,
Щоб була завжди,
Як звеличати?

Доки ти ходиш,
Доки всім світиш,
Не відквітують
На землі квіти.

Матінко люба,
Сонечко ясне,
Любов до тебе
Повік не згасне.


Рецензии