Простить не сможет

 ПРОСТИТИ   НЕ   ЗМОЖЕ

Нам час невмолимий несе
То радість, то сльози й зітхання,
Та вірю, що стерпить усе
І все переможе кохання.

Якщо на стежину впаде
Краплина гаряча, остання,
Безвихідь розвіє, біду відведе
І смерть переможе кохання.

У світі без вад не буває людей
То – примхи природи й надбання.
Та зради нікому, ніколи й ніде
Простити не зможе кохання.


Рецензии