Мамi

Я голублю тебе, мамо, хоч далеко,
Прилетiла би до тебе,мов лелека,
В тиху повiнь я прилинула би знову,
Заспiвала б тобi пiсню колискову.

I попестила би нiжно, мов дитинку,
I розвiяла би зразу всi хмаринки,
Вiдвела би я вiд тебе сум з журбою,
Не сумуй, моя рiдненька, я з тобою.


Рецензии