Низкий поклон

  НИЗЬКИЙ   УКЛІН

Спасибі, матінко, що ти
На білий світ мене пустила,
Ще ненародженим в світи
Безжалісно колись не вбила.

Спасибі, рідна, що в біді
Мене людиною зростила,
Навчила думкою летіть
І Божих заповідей вчила.

Хай час біжить, нове несе,
Шумить і тане, наче хвилі.
Спасибі, матінко, за все!
Низький уклін твоїй могилі.


Рецензии