Оciнь

Ну ось i лiто,звiсно,не на зовсiм
Пiшло туди,де вже його чекають...
Холодна i похмура рання осiнь
Уже в повiтрi золотом шугае...

В алеях парку помертвiле листя
Зажурно й тихо щось пiд ноги шепче...
Що...мабуть же...розлука близько-близько...
I на душi в обох у нас не легше...

Яка з колоди випаде нам карта?
Чого вiд майбуття тепер чекати?
Хiба ж хто знае ,що там буде завтра?
Та як же сумно те ,що е втрачати...

Ми бредемо в руцi рука до ставу...
Вiн також всiх до долi проводжае...
А в грудях серце так заколотало...
I в тебе так самiсенько...я знаю...


Рецензии