безумна

Я хочу щоб ти торкнувся моєї руки зараз
Ніжно так
Пали мою шкіру, наче іскра з багаття
Пекло -рай.

Не дивуйся мені, я завжди така, не змінюсь
Не проси
Я кохаю тебе як нікого всього лиш й сама торкнусь
Тільки не йди

Ти наче гора, мені страшно, але захоплює подих.
Це перемога.
Те що я відчуваю - прекрасне творіння природи
Ти ж поруч

Щоб ти не казав - всі образи лишу при собі-
Безумство
Ненароком втратила серце , мабуть, доведеться і ..
Душу

До тебе безмежні мої почуття звуться- кохання
І безперечно
Сп'яніла від нього й квітів букет поруч зав'яне
На щастя від тебе


Рецензии