***

Хотіла б ти почути вірш про психа?
Который сумасшедшую безумно полюбил,
повірив, що нема кордонів.
Своей назвал о большем не просил…

Спитаєте яка любов коли на дворі,
гражданская война, а вы из двух миров?
Але коханню байдуже на перешкоди:
На чертовы обстрелы и войну…

Минають дні, хутчіше за секунди,
сердечный ритм все ускоряет ход.
Але він не почує слів від божевільної
Что Я приехала!!! Я тут!!!


Рецензии