***

Боюсь спідкнутись по дорозі.
Збиває гріх собака з ніг.
Без нього жити я не в змозі.
Без нього жити я б не зміг.

Шлях замітає білим порошком.
Закисли очі від бридких забав.
Вже хочу полетіти роковим стрибком.
Та знову пикою в брудне, з десятком нових баб.

Скільки на місці ще сидіти,
Пригрівшись в каматозі біля теплого бочку.
Всю ніч сміятись, пити та гудіти.
Червоними очима ранок сповіща, що знову на гачку.

В середині чорти мої в істериці кричали.
І ангел мій вк писав покинь ти чарку ту.
І скільки міг би написати я ночами,
Що їх тоді пропив в пусту.


Рецензии