***

Чому кажу правду
Я тільки віршами?
Не можу прям в очі
Простими словами.
Сказати як є,
Не вигадувати фрази.
А хочу з вогнем.
Я словарна зараза.
Сміюся й радію,
Коли влучу в ябко.
Коли холодок,
Й на душі трохи зябко.
У того, у кого
Словами поцілив.
Казати так правду
Мабуть кожен мріяв.
І ось я навчився,
Казати як є.
І більше мовчанням
Язик не гріє.


Рецензии