Для чого пишуться в рш?

Для чого пишуться вірші?
Щоб нав'язали щось своє поети?
Щоб знали "наші" хто такі "чужі"?
Для чого той писав Шекспір сонети?

Хтось пише, бо він вчора закохався.
Хтось пише, бо вчора хтось помер.
Хтось плаче у рядках, що зовсім сам зостався.
Хтось зупинивсь, між днем і днем завмер.

Багато розвелось поетів в наші дні.
І пишуть всі про різні, власні дії.
Вірші поети пишуть для голодної душі.
Для душ які бажають стрепенутись.
Мріють.

Вірші - душевний протеїн.
Шукати їх не треба, бо вони в повітрі.
Вони одвічний лоскотливий героїн.
Вдихає їх лиш той, кому вони потрібні.


Рецензии