Подяка друзям

Всім дякую, друзі за все!
За поздоровлення щирі в інеті,
За привітання букетами квітів,
За подарунки надіслані мені.
І за вашу любов і повагу,
За те , що ніколи не забуваєте
мене,  дорогі ви мої!
Вклоняюся всім, як завжди!!!


Рецензии