Ненько, не плачь!

Україно, не плач,
Все буде добре з тобою..
Ненько, я прошу, ти тільки не плач!..
Не пускай свої сльози рікою..

Борються твої сини, дочкИ,
За твої щастя, радість і свободу..
За поля, гаї, ліси, річкИ..
Бо без тебе далі у народу —
                Не буде роду!
 Яка ж ти, українська мова?
Як ти мелодійно звучиш?
Обіцяємо усі тобі знову,
Що в народі, як пісня взлетиш!

Що в народі, як пісня лунатиме
Неповторно й благодійно..
І з усіх боків звучатиме
Наша мова гармонійно!


Рецензии