Земле моя

Україна, моя Земле,
Із тебе я вийшов.
Може там де гай зелений
В тебе світ залишу.

Ми усі для тебе рівні.
Ладна годувати
Всіх гуртом чи по одині,
Як та добра мати.

Так візьмемо ж в руки, браття,
Молот та лопати,
Зробимо наш дім багатим,
Поладнаєм хату.

Зійде сонце над горами
Та над стиглим полем,
Над лісами, над річками
Та над синім морем.

Розквітай же Україно –
Неосяжний краю.
Все віддам тобі єдиній,
Все, що в серці маю.


Рецензии