Магiя зорепаду

Пройдено не одну сотню кілометрів
Подолано тисячі й більше кроків

У пошуках вічного  та  не повторного,
пекельного та загадкового.

Забуваючи про всі заборони
Забиваючи на всі забобони

Ох, скільки, було з'їдено тобою моєї помади,
палкими поцілунками до нестями

Ох, скільки грішилось, та чого вироблялось,
хтиві тілами-жаркими ночами.....
 


....Як комети зближувались під впливом магії зорепаду


Рецензии