Ненаписана картина

– Повір, не стрибнеш вище себе
І не повернеш час назад –
Казало зимне сніжне небо,
Казав і голий змерзлий сад.

Я ж зобразить сюжет хотіла,
Де я і ти, й щасливий сміх…
Палітра сіра і безсила –
Скінчились фарби, як на гріх.

Засохли пензлі без вживання
І мимо нас тече життя…
Недомальоване кохання
Майнуло в даль без вороття.


Рецензии