Сенс життя

Я жив в омріяному світі,
де були щирі почуття,
та ось любов мене накрила,
і забрала моє життя.

Я не хотів вже більш любити,
завжди питав себе, чому?
Чому ти серце полонила?
І ввела розум у пітьму...

Кохання в світі не існує,
Я досить довго так вважав,
та всі страждають одинокі,
По тихим, літнім, вечорам.

Так ось, я хочу вам сказати,
Любіть, доки є в вас почуття,
Любіть, доки є віра в серці,
що знайдете свій сенс життя.


Рецензии