Про мовнi скарби

От Колымы до Коломиї
Лежит стихов моих стихия.
Вітаю мову солов"їну,
І беларуску люблю сильно!
;i limba mamei Rom;neste,
Iubesc eu ;i Moldovene;te!
И лишь о том я сожалею
Что так английским не владею,
Что не владею так французским
Как украинским или русским.
Багато знати Вам бажаю!
На українській Вас вітаю!
Вивчаю мову і вивчаю!
Чим більше мов -
Тим більше знаю!


Рецензии